Waarom context-opgaven rekenen of wiskunde niet in examens horen

Ik kom tegen: Sanne Schaap, Pauline Vos, Ton Ellermeijer en Martin Goedhart (2011). De vertaalslag van een situatie naar een wiskundige formule; een studie naar vraagstellingen en leerlingprestaties op het centraal examen wiskunde B1. Tijdschrift voor Didactiek van Beta-Wetenschappen.   https://www.researchgate.net/publication/344748462_De_vertaalslag_van_een_situatie_naar_een_wiskundige_formule_een_studie_naar_vraagstellingen_en_leerlingprestaties_op_het_centraal_examen_wiskunde_B1 Het probleem hiermee is het onbepaald voornaamwoord bij ‘situatie’. De auteurs problematiseren dat niet, […]

Waarom context-opgaven rekenen of wiskunde niet in examens horen — Fair schooling & assessment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s